Více se dozvíte v následujícím e-mailu.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo
Vážení uživatelé aplikace Bakaláři,

připravili jsme novou funkci pro odevzdání matrik pro mateřské školy a přípravné třídy / přípravné stupně základních škol.

Ve spolupráci s MŠMT jsme se zapojili do pilotního programu, který rozšiřuje předávání individuálních údajů ze školních matrik o MŠ a přípravné třídy / přípravné stupně. V rámci aktuálního jarního sběru je odevzdání dat zcela dobrovolné a cílem je otestovat připravenost jak našeho systému, tak i vašich matričních dat. 

Pilotní projekt vám umožní bez obav vyzkoušet proces odevzdání dat na zkušební server MŠMT, který zůstává k tomuto účelu otevřený až do 30. 6. 2023. Nejde tedy o ostré odevzdání dat, ale o možnost vyzkoušet si bez obav celý proces. (Pokud nemáte přístupové údaje na testovací server MŠMT, napište na hesla@msmt.cz)

Postup odevzdání matrik vychází ze stávajícího odevzdávání matrik. Níže představujeme konkrétní úpravy, které je potřeba zohlednit v postupu pro MŠ a přípravné třídy / přípravné stupně. 

Věříme, že se do pilotního projektu zapojíte a společně se připravíme na okamžik, kdy se odevzdání matrik stane povinnou.
Pokud byste měli jakékoli dotazy, neváhejte a ozvěte se nám na e-mailovou adresu podpora@bakalari.cz, případně zavolejte na telefonní číslo 466 566 982.
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do vašeho e-mailu?

Klikněte na následující odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu vám odešleme ověřovací e-mail, který pak jedním kliknutím potvrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail