Více se dozvíte v následujícím e-mailu. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Škola OnLine

Čestné prohlášení o negativním testu generované rodičem

Nechte generování a tisk dokumentů s čestným prohlášením o negativním testu na rodičích. Aplikace Škola OnLine nově umožňuje zákonným zástupcům generování dokumentu s čestným prohlášením o negativním testu žáka přímo z aplikace. Stačí se jen přihlásit a vytisknout.
Na základě mimořádného opatření MZČR ze dne 3. 5. 2021 mohou vaši žáci při vstupu do provozovny (holičství, kadeřnictví,…) nebo amatérští sportovci mladších 18 let při sportovní přípravě organizované sportovními svazy, ve vybraných krajích doložit negativní výsledek antigenního testu čestným prohlášením jejich zákonného zástupce, že ve škole absolvovali nejdéle před 72 hodinami test na stanovení přítomnosti antigenu viru SARS-CoV-2.
Čestné prohlášení o negativním testu

Informujte zákonné zástupce, že vytvoření čestného prohlášení je snadné. Stačí se jen přihlásit do aplikace a v menu Ostatní moduly – COVID-19 vybrat Čestné prohlášení. Toto prohlášení lze stáhnout i opakovaně.
TIP: Pokud má rodič na škole více dětí, stačí si jen dítě před generováním čestného prohlášení vybrat v levé části obrazovky.
Nemáte založené účty pro rodiče? Je to snadné!

Ve Škole OnLine si přihlašovací údaje zakládají zákonní zástupci sami na základě vámi vygenerovaného desetimístného číselného kódu neboli PINu. Tento PIN lze vytvořit hromadně v evidenci zákonných zástupců, a to kliknutím na jediné tlačítko.
Jak předám vytvořené PINy zákonným zástupcům?

Přidělili jste PINy zákonným zástupcům a potřebujete jim je předat? Využijte hromadné odeslání pomocí tlačítka „Rozeslat PINy
e-mailem“.
Více se dozvíte na následujícím odkazu.
TIP: V evidencích zákonných zástupců si před odesláním PINů zkontrolujte jejich e-mailové adresy a ty případně opravte či doplňte.
Přehled předcházejících dílů seriálu

Potřebujete se podívat na některý z předcházejících dílů? Stačí kliknout na přehled předcházejících dílů seriálu Návrat do lavic, který jsme pro vás připravili.
Bakaláři - logo
Naši odborníci vám ochotně zodpoví jakýkoliv dotaz na Školu OnLine,
nejrozšířenější školní webový informační systém v ČR.
facebook facebook web e-mail