Více se dozvíte v následujícím e-mailu. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Škola OnLine

Potvrzení o výsledku testu k přijímacímu řízení pomocí Školy OnLine

Základní školy mají povinnost umožnit testování žákům, kteří se ucházejí o vzdělávání na střední škole. Ve spolupráci s MŠMT jsme pro vás připravili další tiskové sestavy určené žákům.
„Testování na onemocnění COVID-19 uchazečům o vzdělávání ve střední škole (SŠ), kteří jsou žáky základní školy (ZŠ), má povinnost umožnit ZŠ, ve které se vzdělávají, a to i v případně situace, kdy výuka probíhá distančně. Příslušná ZŠ vydá potvrzení, které bude dokladem o provedení testu. Potvrzení musí obsahovat identifikaci testovaného, identifikaci školy, datum provedení testu a výsledek testu. Potvrzení lze doložit i v elektronické podobě se zaručeným elektronickým podpisem (např. zaslané školou na uchazečův e-mail)..“ říká MŠMT v metodikách k návratu žáků do škol.
Potvrzení o výsledku testu pro účely přijímacího řízení

V systému Škola OnLine jsme pro vás připravili tiskové sestavy, které vám usnadní vydávání potvrzení o výsledku testu pro účely přijímacího řízení. Z evidence žáků máte možnost generovat "Potvrzení o negativním výsledku testu žáka/studenta pro účely přijímacího řízení" nebo "Potvrzení o pozitivním výsledku testu žáka/studenta pro účely přijímacího řízení". Do sestav budou načteny všechny potřebné údaje, potvrzení pak stačí jen vytisknout, opatřit razítkem školy a podpisem.
Kde najdu nové sestavy?
Tiskové sestavy naleznete v hlavní nabídce Výstupy – Tiskové sestavy – Seznam sestav na záložce Tiskové sestavy Školy OnLine ve složce COVID-19. Stačí si je jen zkopírovat.
Přehled předcházejících dílů seriálu

Potřebujete se podívat na některý z předcházejících dílů? Stačí kliknout na přehled předcházejících dílů seriálu Návrat do lavic, který jsme pro vás připravili.
Chcete dostávat novinky i na jinou adresu?

Stačí kliknout na následující odkaz a vyplnit požadovaný formulář. Na zadanou adresu vám odešleme ověřovací e-mail, který pak jedním kliknutím potvrdíte.
Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Naši odborníci vám ochotně zodpoví jakýkoliv dotaz na Školu OnLine,
nejrozšířenější školní webový informační systém v ČR.
facebook facebook web e-mail