Více se dozvíte v následujícím e-mailu. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Škola OnLine
Škola OnLine a skupinové konzultace

Chcete připravovat individuální konzultace pro žáky druhého stupně? Škola OnLine pro vás má řešení v podobě modulu Přihlašovaní na školní akce, díky kterému můžete vypisovat skupinové konzultace, ohlídat jejich maximální kapacitu a umožnit žákům a rodičům online rezervace. Nově modul umožňuje zakládat události v kalendářích všech zapsaných uživatelů. Funkce je dostupná v balíčku Premium.
„Žáci 2. stupně ZŠ ohrožení školním neúspěchem anebo žáci 9. tříd ZŠ připravující se na přijímací zkoušky na SŠ se mohou účastnit tzv. skupinových konzultací. Těchto dobrovolných konzultací se může účastnit maximálně 6 žáků“ říká MŠMT v metodikách k návratu žáků do škol.
Jak na nastavení individuální konzultace?

Nejdříve si musíte nadefinovat nový typ školních akcí. V hlavním menu aplikace zvolte Ostatní moduly – Zápis na školní akce. Na formuláři Skupiny akcí vytvořte nový typ školních akcí, které budete následně vypisovat. Pro individuální konzultace používejte druh skupiny akcí Jednorázová s časem.
Následně již můžete začít vypisovat jednotlivé konzultace, a to včetně informací o kapacitě, zodpovědné osobě a termínů pro registraci. Stačí jen otevřít formulář Evidence akcí. Pokud někteří žáci nemají možnost online registrace, můžete je na konzultaci dopsat i ručně. 
Doporučujeme pro lepší přehlednost do názvu školní akce uvést i termín konání školní akce. 
Jak se žáci či rodiče přihlásí?

Žáci a rodiče mají k dispozici formulář pro registrace na vypsané školní akce. Stačí jen v menu Ostatní moduly – Zápis na školní akce kliknout na Přehled akcí a hned je patrné, na co se mohou přihlásit a co už je případně obsazené. 
Propojení s kalendářem uživatelů

Po ukončení registrace stačí na detailu školní akce stisknout tlačítko Založit obecnou událost, nastavit termíny a potvrdit její založení.
Potřebujete se podívat na některý z předcházejících dílů? Stačí kliknout na přehled předcházejících dílů seriálu Návrat do lavic, který jsme pro vás připravili.
Máte-li nějaké dotazy, neváhejte a kontaktuje nás na telefonním čísle 
371 655 160 nebo na e-mailové adrese hotline@skolaonline.cz.
Chcete dostávat novinky i na jinou adresu?

Stačí kliknout na následující odkaz a vyplnit požadovaný formulář. Na zadanou adresu vám odešleme ověřovací e-mail, který pak jedním kliknutím potvrdíte.
Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Naši odborníci vám ochotně zodpoví jakýkoliv dotaz na Školu OnLine,
nejrozšířenější školní webový informační systém v ČR.
facebook facebook web e-mail