Máme pro vás jednu velmi zajímavou nabídku. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Online Atlas světa

Společnost BAKALÁŘI software vám představuje své partnery a jejich zajímavé projekty. Mezi ně patří i společnost Seznam se svým online Atlasem. S tímto nástrojem snadno zapojíte mapy do vaší výuky a oživíte nejen online hodiny, ale i prezenční výuku!
Pojďme si online Atlas světa představit

Na adrese Atlas.Mapy.cz je pro vás připraveno přes sedmdesát typů map. Všechny tyto mapy můžete ihned bez omezení využívat, a to nejen při výuce zeměpisu, ale i v dalších předmětech. A co víc, vše je zcela zdarma.
Proč Atlas vyzkoušet?
  • Usnadní vám online formu vyučování.
  • Povede děti k přemýšlení v širších souvislostech, k práci s informacemi a používání informačních technologií.
  • Jedná se o ověřenou výukovou pomůcku. Ke dnešnímu dni s ním pracují tisíce učitelů i žáků.
  • Poskytne vám širokou škálu typů map - od srážek, hospodářství, náboženství, znečištění ovzduší až po porodnost či úřední jazyky.
  • Online Atlas je aktuální, pravidelně ho doplňujeme a zlepšujeme.
Jak s online Atlasem pracovat?

Máme pro vás připravené ukázkové hodiny, které vám pomohou Atlas jednoduše zapojit do výuky - prezenční i online. Metodiky sestavili naši spolupracující učitelé. 

Pro inspiraci, jak se dá Atlas jednoduše použít v praxi, jsme pro vás připravili záznam z našeho webináře. Vedle nových i osvědčených vychytávek vám váš kolega Daniel Pražák ze ZŠ Strossmayerovo náměstí ukáže, jak Atlas ve svých hodinách používá on.
Naše další projekty pro školy

Kromě Atlasu máme pro vás v Seznamu zpracované téma mediální výchovy. Mimo naše nezávislé zpravodajství chceme veřejnosti ukázat, jak si ověřovat informace a zdroje. Zároveň apelovat na vlastní úsudek a kritické myšlení.
 
Více informací o projektu Seznam se s médii, včetně ucelené a v praxi využitelné metodiky pro výuku na školách, se dozvíte na stránce pro studenty a školy.
Věříme, že vám Atlas alespoň trochu usnadní vaši náročnou práci v těchto nejistých podmínkách.

Pokud budete mít k jeho používání jakékoliv dotazy, připomínky nebo náměty,
neváhejte se nám ozvat. Rádi vám pomůžeme. Stačí napsat na e-mailovou adresu ivana.pechova@firma.seznam.cz.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail