Přečtěte si, jak na to.   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Potřebujete vyřešit sdělení obsahu vysvědčení za 1. pololetí žákovi a jeho zákonným zástupcům?

Začátkem ledna 2021 vydalo MŠMT doporučení pro hodnocení žáků za 1. pololetí školního roku 2020/2021. V tomto doporučení je popsána i povinnost škol sdělit 28. ledna 2021 obsah vysvědčení jak žákovi, tak jeho zákonným zástupcům.
A my vám ukážeme, jak toho docílíte v systému Bakaláři.
Abyste mohli využívat následující postupy, nutným předpokladem je provoz systému Bakaláři ve verzi 2021 a nainstalovaná její poslední aktualizace. Právě do ní jsme zakomponovali úpravy, které vám pomohou se sdělením hodnocení za 1. pololetí.
S webovou aplikací je to jednoduché

Pokud využíváte na vaší škole webovou aplikaci, pak zpřístupnění pololetního hodnocení je velmi jednoduché. Vlastně stačí jen spustit webovou aplikaci a na hodnocení se podívat. Podrobněji je postup popsán v následujícím dokumentu.
Pošlete rodičům návod
Chcete rodičům poslat návod, jak si zobrazí hodnocení za 1. pololetí šk. roku 2020/2021? Žádný problém. Připravili jsme pro vás návod. Stačí například poslat rodičům zprávu KOMENS s odkazem na následující soubor. 
Nepoužíváte webovou aplikaci? Je to škoda, ale i tak to jde.

Pokud nepoužíváte webovou aplikaci systému Bakaláři, pak je řešení složitější a méně pohodlné. Principem je tisk vysvědčení do pdf dokumentů a jejich následné rozeslání na e-mailové adresy žáků a zákonných zástupců. 
Ukážeme vám, jak na to. Stačí kliknout na tento odkaz.

Možná je na čase zvážit, zda byste i na vaší škole nechtěli využívat webovou aplikaci a přidat se k drtivě většině škol, která tuto aplikaci využívá. Díky ní získáte přístup k datům z mobilních zařízení. Pokud o tom uvažujete, podívejte se na naši nabídku
Nevíte si s něčím rady? 

Nevadí, obraťte se na naší podporu a my vám rádi pomůžeme. Napište nám na e-mailovou adresu podpora@bakalari.cz nebo zavolejte na telefonní číslo 466 566 982.
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do Vašeho mailu?
Klikněte na tento odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu Vám hned pošleme ověřovací mail, který pak jedním kliknutím povrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail