Více se dozvíte v následujícím e-mailu. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Vzdělávací platforma Edhance

Máme pro vás skvělou zprávu a další novinku, která vám usnadní výuku na dálku! Spojili jsme se s vzdělávací platformou Edhance a v rámci našeho partnerství jsme pro vás připravili speciální nabídku. Jedná se o aplikaci pro správu výuky a komplexní digitální výukové materiály, které byly vytvořeny na míru aktuálním potřebám učitelů. Jsou připravené pro prezenční i distanční výuku.
Informatika pro 2. stupeň základní školy

Máte již upravenou informatiku dle nového RVP? Pokud hledáte ideální nástroj, nabízíme vám řešení. Zahájili jsme nové partnerství se společností Edhance, která se zaměřuje na vzdělávací obsah výuky na základních školách. Jako naši zákazníci máte nyní možnost využít limitovanou nabídku kompletního předmětu Informatiky pro 2. stupeň základní školy, který je plně využitelný pro prezenční i distanční výuku.
Co tato mimořádná nabídka na multilicenci komplexního výukového programu zahrnuje?


  • kompletní obsah učiva pro 2. stupeň základní školy
  • interaktivní prezentace, manuály pro pedagogy
  • 100+ digitálních testů, cvičení a domácích úkolů
  • reflektuje změny v RVP
  • podporuje rozvoj digitálních kompetencí, učení formou hry
  • správu výuky v aplikaci, která šetří čas
Odborným garantem programu je RNDr. Jan Krejčí, Ph.D. z Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.
Extra bonus - materiály z balíčků předmětů STEM

Máme pro vás další bonus! Pro vaši školu získáváte až do konce školního roku zcela ZDARMA další výukové materiály z balíčku předmětů STEM, které jsou navíc plné simulátorů, digitálních her a také videopokusů. 
Jaké předměty tento bonus zahrnuje? 

  • Fyzika – určeno pro 6. ročník ZŠ
  • Matematika – určeno pro 5. ročník ZŠ
  • Chemie – určeno pro 8. ročník ZŠ
Seznam témat celého balíčku najdete v tomto dokumentu. Na následujícím odkazu se můžete podívat na workshop, který vás seznámí s celým konceptem výukových materiálů.
Součástí této limitované nabídky je online podpora a online workshop na míru vaší škole.

Chci program Informatika I a zdarma předměty balíčku STEM.



Edhance je ústecký start-up věnující se naplnění vize vzdělávat současnou mladou generaci pro život a úspěch na trhu práce v 21. století. Přinášíme komplexní řešení pro základní školy - aplikaci Edhance a vytváříme výukové materiály na míru aktuálním nárokům žáků i potřebám pedagogů.  Reflektujeme nutnost rozvíjet klíčové kompetence zábavným způsobem a chceme u žáků vzbudit nadšení a zájem o výuku.
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do vašeho e-mailu?

Klikněte na následující odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu vám odešleme ověřovací e-mail, který pak jedním kliknutím potvrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail