Využijte výhody služby PODPORA+. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ nbsp;‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Neustále k vašim službám

Uvědomujeme si, že začátek školního roku s sebou přináší zvýšený objem práce, který musíte zvládnout. Za chvilku se k tomu přidá i předávání dat ze školních matrik a proto jsme se rozhodli být vám ještě více k dispozici.
Máme dobrou zprávu pro všechny školy, které mají předplacenou službu PODPORA+. Budeme tu pro vás až do 17. hodiny. 
Rozšiřujeme pro vás provozní dobu

Od 6. září do poloviny října jsme pro vás rozšířili provozní dobu telefonické podpory, a to od pondělí do čtvrtka v čase od 8:00 do 17:00 hodin. 
V pátek zůstává doba od 8:00 do 14:00 hodin. 
Ještě nemáte PODPORU+?

Patříte mezi školy, které nevyužívají nadstandardních služeb PODPORA+?
Je to škoda, protože mezi její hlavní přednosti patří rychlá odezva od operátorů v případě volání na linku Technické podpory, a to díky přednostnímu řazení mezi první volající. Využívat lze také možnost bezplatného zásahu na počítači školy přes TeamViewer nebo služby Webchatu, který je vám k dispozici v pracovní době. A jaké jsou další výhody? Podívejte se na následujícím odkazu.

V případě zájmu o službu PODPORA+ se na nás obraťte na telefonní číslo
466 566 982 nebo e-mailovou adresu podpora@bakalari.cz. Rádi vám sdělíme výhody služby a podmínky aktivace.
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do vašeho e-mailu?

Klikněte na následující odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu vám odešleme ověřovací e-mail, který pak jedním kliknutím potvrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail