Přečtěte si více v následujícím e-mailu. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Vážení uživatelé systému Bakaláři, 

školní rok 2020/2021 spěje ke svému závěru, před námi je už jen vysvědčení a letní prázdniny. Za celý náš tým bychom vám proto chtěli poděkovat za vaši spolupráci a důvěru. Máme za sebou velmi nestandardní školní rok, který nám však v závěru dal naději, že se všechno snad brzy vrátí do normálních kolejí.  
Ještě nám dovolte malou ochutnávku z příštího školního roku.
Bakalářská konference

Po roční pauze pro vás připravujeme již 4.
 ročník Bakalářské konference.
Termín jsme stanovili na 8. a 9. 11. 2021
Konkrétní informace vám zprostředkujeme začátkem září v závislosti na vývoji situace. Pevně doufáme, že už budeme mít příležitost se s vámi osobně potkat.

Připravované novinky

Z celé řady připravovaných novinek na příští školní rok nastíníme dvě.
První z nich usnadní učitelům přípravu na hodiny, kde si učitelé dopředu připraví materiály potřebné k výuce. A ty případně budou moci sdílet i s žáky. 
Ve druhém případě se budeme snažit více šetřit naše lesy a vaši práci. V určitých případech místo papírové administrace nabídneme pohodlnější elektronickou
A teď už vám jen přejeme krásné léto plné pohody a dobré nálady. 

Vaši Bakaláři.
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do vašeho e-mailu?

Klikněte na následující odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu vám odešleme ověřovací e-mail, který pak jedním kliknutím potvrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail