V nelehké době vám posíláme tipy od našich partnerů na doplnění online výuky.   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Bezpečná jídelna = o starost méně pro ředitele školy

Jedna ze starostí, které má vedení školy při opětovném otevírání školy, je zajištění bezpečné jídelny. Posíláme vám tip od našeho partnera, společnosti VIS Plzeň, jak pohodlně a moderním způsobem zajistit objednávání a odhlašování stravy.
Školou to nekončí

Školství se pomalu vrací k životu a na vás jsou kladeny nebývale vysoké hygienické a bezpečnostní nároky. Nyní musíte udělat vše, co je ve vašich silách, abyste zajistili bezpečí všech osob ve vaší škole.

Kromě zvýšených hygienických opatření ve školní budově jsou kladeny vysoké nároky i na školní jídelny. Vaše jídelna je místem, kde se během dne vystřídá velké množství osob. Vedoucí jídelny velmi dobře ví, jak zabezpečit bezpečnost provozu.

Existuje ale několik věcí, které ona sama zařídit nemůže a potřebuje k tomu právě vás. Jednou z těchto věcí je váš souhlas k zavedení objednávání a odhlašování stravy po internetu - dříve záležitost moderních školních jídelen, v dnešní době v podstatě nutnost a zásadní bezpečnostní opatření.
Objednávání a odhlašování na Strava.cz
Strava.cz je prvním nástrojem svého druhu, který umožňuje strávníkům objednávat stravu po internetu, a to buď na webové stránce strava.cz nebo v mobilní aplikaci, která je dostupná jak pro Android, tak pro IOs.
Po přihlášení do aplikace má strávník k dispozici jídelníček, ze kterého si vybere přesně to jídlo, které má rád, případně odhlásí v době nepřítomnosti. Vše bez nutnosti osobního kontaktu v kanceláři vedoucí jídelny nebo na objednacím terminálu.
Přihlásit se můžete i přímo z Webové aplikace systému Bakaláři. Výhodou je, že již nemusíte zadávat další heslo do stravovacího systému a můžete již rovnou vybírat jídlo z nabízeného jídelníčku.

Nezapomeňte na školní jídelnu a zbavte se jednou provždy jedné z mnoha svých starostí.  
Pořiďte svým žákům i zaměstnancům Strava.cz a staňte se i Vy moderní a bezpečnou školou.
Vše důležité ke Strava.cz se dozvíte na webových stránkách nebo napište na obchod@visplzen.cz, případně zavolejte na telefonní číslo 377 457 334.
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do Vašeho mailu?
Klikněte na tento odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu Vám hned pošleme ověřovací mail, který pak jedním kliknutím povrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail