V nelehké době vám posíláme tipy od našich partnerů na doplnění online výuky.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Výuka po internetu? Nezapomínejte na tělocvik!

Sazka Olympijský víceboj spustil online tréninkový deník

Čeština nebo matematika mají při online výuce přednost. Projekt Sazka Olympijský víceboj ale připomíná, že by se nemělo zapomínat ani na pravidelný pohyb.  Spustil proto online tréninkový deník, který mohou učitelé využít při zadávání úkolů z tělocviku.
Online tréninkový deník pro žáky 
Náš dlouholetý partner Sazka Olympijský víceboj se snaží, aby žáci v této době neseděli jen u počítačů při sledování webinářů a vyplňování online úkolů. Je důležité, aby měli možnost aktivního pohybu a dělali něco pro své zdraví. 
Proto Sazka Olympijský víceboj spustil projekt Online tréninkového deníku. 

Deník nemá za cíl známkovat žáky z tělocviku. Jde o to, aby ze strany škol šla k dětem co nejjednodušší výzva k domácímu cvičení. Systém je dostupný nejen školám, které jsou do projektu zapojeny, ale i všem, kdo se na těchto webových stránkách zaregistrují.

 Mám zájem o registraci 
Děti nebo rodiče mají v rámci deníku možnost zapisovat výsledky v jednotlivých disciplínách Sazka Olympijského víceboje a učitelé je najdou přehledně na jednom místě. 
Systém je variabilní a učitelé mohou děti různě motivovat, vyhlašovat soutěže či určovat, kdo se nejvíce zlepšil.
Pravidelná týdenní výzva

Spolu se spuštěním online tréninkového deníku začaly i týdenní výzvy, do kterých se může zapojit úplně každý! A změřit své síly zde může s ambasadory Sazka Olympijského víceboje. 
V prvním týdnu probíhá výzva s olympijskou vítězkou ve veslování Miroslavou Topinkovou Knapkovou. 
Více se dozvíte pod následujícím odkazem.
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do Vašeho mailu?
Klikněte na tento odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu Vám hned pošleme ověřovací mail, který pak jedním kliknutím povrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail