V nelehké době vám posíláme tipy od našich partnerů na doplnění online výuky.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Salmondo – podpora kariérového poradenství na ZŠ a SŠ 

Salmondo je jednoduchý online pomocník pro podporu kariérového poradenství na základních a středních školách. Žáci s aplikací mohou snadno pracovat skrze webovou stránku z počítače, tabletu nebo mobilu (potřeba je pouze připojení k internetu). Aplikace nevyžaduje žádnou složitou instalaci a je velmi snadná na používání. A co víc? 

Do konce školního roku 2019/2020 zcela ZDARMA!
Pro koho je Salmondo určeno?
  • Žáky 7. - 9. tříd základních škol a studenty středních škol.
  • Výchovné a kariérové poradce.
  • Učitele, kteří se v rámci své výuky věnují profesní orientaci a volbě povolání.
  • Školní psychology.
  • Rodiče žáků
Žáci aplikací prochází samostatně pomocí připraveného průvodce a vyplňují připravené psychologické testy, dotazníky či moduly vycházející z pozitivní psychologie. 
Všechny výsledky jsou dostupné online, ihned po vyplněn a jsou připraveny tak, aby byly pro žáky srozumitelné a použitelné. Zároveň je možné je jednoduše sdílet výchovnému poradci, který je může použít pro další poradenství (ať již distančně či po návratu do školy).
Oslovila vás naše nabídka? 

Pokud ano, tak není nic jednoduššího než kliknout na následující odkaz a vyplnit jednoduchý formulář žádosti o vytvoření účtu pro vaší školu.

Mám zájem o Salmondo
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do Vašeho mailu?
Klikněte na tento odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu Vám hned pošleme ověřovací mail, který pak jedním kliknutím povrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail