Přečtěte si nabídku, kterou pro vás připravili Bakaláři společně se Salmondem.‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Kariérové poradenství z navýšených prostředků MŠMT 

Rádi bychom vám představili našeho partnera Salmondo. Jedná se o jednoduchý online nástroj pro podporu kariérového poradenství pro děti na základních a středních školách. Studentům a žákům pomáhá s výběrem vhodné navazující školy, s volbou konkrétního oboru i budoucího profesního směrování.
V čem tkví kouzlo Salmonda?

Salmondo je praktický pomocník i velice vhodný doplněk distanční výuky.
Žáci mohou s aplikací snadno pracovat skrze webovou stránku z počítače, tabletu nebo mobilu – stačí mít internetové připojení. Vyplňují zde připravené dotazníky, zájmové testy a další moduly, které jim pomohou zjistit více o sobě samých, silných stránkách a vhodných oborech dalšího studia. Výsledky testů mohou snadno sdílet výchovnému či kariérovému poradci, učiteli nebo školnímu psychologovi k dalšímu navazujícímu poradenství.
Výhodná nabídka pro uživatele Bakalářů

Díky našemu partnerství vám nyní můžeme nabídnout výrazně výhodnější podmínky oproti standardnímu ceníku. Ušetříte minimálně 50% ze standardní ceny. A co víc, k jeho nákupu můžete využít mimořádné finanční prostředky na podporu distančního studia.
Díky propojení s Bakaláři můžete využívat Salmondo přímo z webové aplikace Bakalářů. 
Podívejte se, jaká je cena licence pro vaši školu. Můžete si vybrat licenci na jeden, dva nebo tři roky. Záleží jen na vás. 
Zkušenosti škol se Salmondem 

V době uzavření škol jsme tuto aplikaci nabídli všem školám z naší databáze. Jakou měly zkušenost se můžete podívat v tomto krátkém shrnutí.

Oslovila vás naše nabídka? 

Pokud ano, není nic jednoduššího než kliknout na následující odkaz
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na na telefonním čísle +420 371 655 166 nebo na e-mailové adrese obchod@bakalari.cz.
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do Vašeho mailu?
Klikněte na tento odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu Vám hned pošleme ověřovací mail, který pak jedním kliknutím povrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail