Přečtěte si naše tipy, jak se vypořádat se vzniklou situací.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Zorganizujte setkání s učiteli, rodiči či žáky na dálku

V době, kdy se nám podstatná část výuky přesunula do domácího prostředí a na dálku řešíme i důležité porady či setkání, jsme pro vás připravili rozšíření našeho systému. Nový modul Online schůzky jsme vytvořili ve spolupráci s Microsoft Teams. Přímo z aplikace Bakaláři vám umožní zorganizovat virtuální schůzku s vybranou skupinou uživatelů.
Nový modul Online schůzky je součástí Webové aplikace, odkud můžete setkání zorganizovat. Ovládání je velice jednoduché a intuitivní. Pozvat můžete již existující skupiny uživatelů tak, jak je používáte napříč systémem. Zvolit si můžete skupinu žáků, rodičů nebo učitelů. Všichni účastníci obdrží pozvánku na Online schůzku přes platformu Komens či na e-mail, kde již najdou i odkaz, díky kterému se mohou v daný čas na schůzku připojit. 

Podívejte se na naše video, kde vám celý postup podrobně vysvětlíme!
Aby vše fungovalo, jak má…

Stačí si nainstalovat aktuální verzi systému Bakaláři. To provedete pomocí modulu Aktualizace systému, kde potvrdíte instalaci nejnovějších verzí jednotlivých modulů.
Kolik účastníků už o schůzce ví?

Pokud jste zadavateli schůzky, v detailu setkání v Přehledu schůzek vidíte v pravém horním rohu, kolik účastníků si již přečetlo oznámení o schůzce. Po kliknutí na Přečteno se vám zobrazí jmenný seznam těchto účastníků. Všechny plánované Online schůzky se vám automaticky ukládají do Kalendáře.
Věříme, že vám naše nová funkce značně zjednoduší komunikaci na dálku.
V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na naši Podporu systému na podpora@bakalari.cz.
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do Vašeho mailu?
Klikněte na tento odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu Vám hned pošleme ověřovací mail, který pak jedním kliknutím povrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail