Užijte si krásné léto plné pohody a dobré nálady.‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Vážení uživatelé systému Bakaláři, 

školní rok 2019/2020 spěje ke svému závěru, před námi je už jen vysvědčení a letní prázdniny. Za celý náš tým bychom vám proto chtěli poděkovat za vaši spolupráci a důvěru. Uplynulý školní rok nám přinesl mnoho nečekaných změn a my jsme velice rádi, že jsme vše společnými silami zvládli. 

Chceme vám popřát krásné léto plné pohody a dobré nálady. Užívejte si slunce, přírody a dobře si odpočiňte, ať jste v září opět plní sil. Nezapomeňte o sebe pečovat a dbát o zdraví své i vašich blízkých. 


Vaši Bakaláři.
Závěrem si ještě dovolíme malou poznámku.
Bakalářská konference
I tento rok pro vás připravujeme jednodenní Bakalářskou konferenci, předběžný termín jsme stanovili na 9. 11. a 10. 11. 2020
Konkrétní informace vám zprostředkujeme začátkem září v závislosti na vývoji situace. Pevně doufáme, že budeme mít příležitost se s vámi osobně potkat.
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do Vašeho mailu?
Klikněte na tento odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu Vám hned pošleme ověřovací mail, který pak jedním kliknutím povrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail