Přečtěte si naše tipy, jak se vypořádat s bezpečnostními opatřeními.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Kvůli nezbytným bezpečnostním opatřením týkajících se šíření koronaviru jsou již třetí den žáci doma a vy jste nuceni se s touto novou a nezvyklou situací poprat. Po celou dobu pro vás zpracováváme tipy, jak s pomocí Bakalářů komunikovat se žáky a rodiči, jak zprostředkovávat materiály pro samostudium žáků i jak zvládnout další nástrahy, které toto opatření provází. 

Většina z vás byla "nucena" začít využívat části našeho systému Bakaláři,
s nimiž jste se doposud neměli možnost seznámit. Jejich zprovoznění se občas neobejde bez dotazů na naši podporu. Neváhejte nás proto kontaktovat, rádi vám pomůžeme s jakýmkoli problémem. 

Připravili jsme pro vás nejčastější dotaz těchto dnů na oddělení podpory.

Nejde vám připojit soubor ke zprávě Komens, domácímu úkolu či
vložit dokument?
Abyste byli schopni posílat přílohy u zpráv Komens, ukládat soubory do sdílených dokumentů a používat přílohy u domácích úkolů, musíte nastavit v systému Bakaláři adresář pro ukládání dokumentů a práva k tomuto adresáři.
Je nutno si uvědomit, že zvláště v této době bude počet souborů v tomto adresáři veliký. Proto je potřeba použít disk s dostatečnou kapacitou. 
Přesný postup s obrázky naleznete po kliknutí na následující tlačítko.

Tento postup se týká škol, které nevyužívají naše cloudové řešení. Školy s cloudovým řešením to již mají nastaveno správně.
Postup nastavení systému

Jak je to s naplánovanými školeními Bakalářů? 

Vzhledem ke zpřísňujícím se bezpečnostním opatřením v důsledku šíření koronaviru jsme byli nuceni zrušit březnové semináře "Doporučení ŠPZ a odevzdávání matrik" a "Družina, Platby, GDPR" konané v Pardubicích. Tyto semináře budou nahrazeny online webinářem, který bude probíhat ve stejné dny a hodiny.
Přihlášení uživatelé mají možnost zúčastnit se již zmiňovaného webináře nebo svou účast zrušit. Účastnický poplatek v tomto případě vracíme.
Pokud jste přihlášeni nebyli a o webináře máte zájem, můžete se přihlásit
na této stránce.
Zde také najdete celkový přehled všech školení, která pro vás chystáme.
Potřebujete si prohlédnout nějaký předcházející díl? Není problém.
Na stránkách Bakalářů jsme pro vás připravili přehled všech dílů našeho Speciálního zpravodaje. 
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do Vašeho mailu?
Klikněte na tento odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu Vám hned pošleme ověřovací mail, který pak jedním kliknutím povrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail