Přečtěte si naše tipy, jak se vypořádat se vzniklou situací.   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Dění kolem situace šíření koronaviru COVID-19 hýbe naší zemí, na řadu proto přicházejí bezpečnostní opatření. Jak už jistě víte, počínaje středou 11. 3. 2020 děti nemají chodit do školy. Mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví ČR se vztahuje jen na žáky a studenty.

MŠMT ČR v případě pedagogických pracovníků ředitelům doporučuje, aby jim přidělili práci včetně práce z domova (např. ukládání a vyhodnocování úkolů žákům zadávaným skrze elektronické nástroje, příprava na výuku, práce s koncepčními a metodickými materiály školy či využití forem samostudia).
KOMENS - prostředek pro komunikaci s rodiči
Informujte rodiče o situaci a mějte od nich zpětnou vazbu.

K tomu Vám poslouží komunikační systém Komens. Je součástí webové a mobilní aplikace a prostřednictvím něj můžete pohodlně posílat a číst zprávy.
Rozeslání zprávy rodičům všech žáků
V menu webové aplikace vyberte
"Komens
 > Poslat zprávu".
Do položky "Komu" vyberte "Všichni rodiče", poté už jen stačí napsat obsah zprávy.
Nezapomeňte v parametrech zprávy vybrat volbu "s potvrzením". Tím získáte zpětnou vazbu a přehled o tom, kdo zprávu otevřel a přečetl. 
Systém Komens ve webové aplikaci
Další díly našich tipů budou následovat. Poradíme Vám, jak s pomocí Bakalářů co nejlépe vyřešit tuto nelehkou situaci.

Zároveň Vám přejeme, ať nově nastavená opatření zvládnete v co největším klidu a pohodě. 
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do Vašeho mailu?
Klikněte na tento odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu Vám hned pošleme ověřovací mail, který pak jedním kliknutím povrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail