Přečtěte si naše tipy, jak se vypořádat s bezpečnostními opatřeními.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

V rychlém tempu pokračujeme v našem seriálu a dáváme vám další tip, jak mohou Bakaláři pomoci se zajištěním domácí výuky žáků.

Výukové materiály a dokumenty již nemusíte sdílet mezi učiteli a žáky mailem, na sdíleném disku nebo jiným způsobem. Využijte k tomu možnosti, které vám nabízí náš systém. 
Sdílejte výukové materiály pomocí Bakalářů
Stačí se přihlásit do Webové aplikace, kde je k dispozici modul Dokumenty.
Každý učitel má v Dokumentech připravenou svoji složku, kam může nahrávat výukové materiály. Samozřejmostí je možnost strukturovat uložení materiálů do jednotlivých složek, které si sám vytvoří. Například pro každý předmět a ročník, který na škole učí.

K jakým dokumentům mají žáci přístup? 

Žáci mají k dispozici všechny veřejné materiály, které učitelé nahráli do Dokumentů. Díky tomu si mohou stáhnout i materiály učitelů, kteří je neučí. Pro snadnější orientaci se jim ale nejdříve zobrazí dokumenty třídního učitele a učitelů, kteří vedou jejich výuku. 
Dokumenty v systému Bakaláři
Nahrál jsem výukový materiál a potřebuji dát vědět žákům.
Uložili jste dokument do složky a potřebujete o tom dát vědět? 
Využijte komunikační systém Komens, kde jednoduše napíšete svým žákům zprávu. Ale to už jistě víte, protože Komens byl tématem úvodního dílu tohoto zpravodaje. 
Potřebujete si prohlédnout nějaký předcházející díl? Není problém.
Na stránkách Bakalářů jsme pro vás připravili přehled všech dílů našeho Speciálního zpravodaje. 
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do Vašeho mailu?
Klikněte na tento odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu Vám hned pošleme ověřovací mail, který pak jedním kliknutím povrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail