Přečtěte si naše tipy, jak se vypořádat s bezpečnostními opatřeními.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bakaláři logo

Malé ohlédnutí za uplynulým měsícem

Už je to více jak měsíc, kdy došlo na základě usnesení vlády ČR k uzavření školských zařízení v důsledku šíření koronaviru. Všichni jsme byli postaveni před zcela novou situaci, se kterou jsme se museli vypořádat.
Děkujeme vám všem za vaši obětavou práci!

Neočekávaná situace s pandemií postavila děti, rodiče i pedagogy před nelehkou zkoušku, během které byli všichni nuceni přejít na distanční formu výuky.
Chtěli bychom vám touto cestou velice poděkovat za vaši obětavou práci. Věříme, že náš systém vám toto období pomáhá značně zjednodušovat.

Těší nás vzájemná komunikace a spolupráce

Je až neuvěřitelné, jak se učitelé a pedagogičtí pracovníci napříč celou republikou rychle zorientovali a vymysleli náhradní formu výuky, která je pro děti přínosná i zábavná. Snažíme se vám po celou dobu co nejvíce vycházet vstříc a být vám oporou. Odpovídáme na vaše dotazy, reflektujeme vaše připomínky i nápady na zlepšení. Vaší zpětné vazby si moc ceníme. Pomáhá nám k dalšímu vylepšování funkcí našeho systému. 

Zdokonalování systému Bakaláři

Děkujeme vám rovněž za vaši trpělivost.
Při zavádění nových modulů a funkcí musíme mnohdy překonávat nečekané technické překážky. Děláme ale vše proto, aby celý systém běžel hladce a bez problémů.

Potřebujete si znovu přečíst některé z informací, které jsme vám posílali v minulosti? Navštivte následující stránku, kde je pro vás připraven přehled všech dílů našeho Speciálního zpravodaje. 
Chcete dostávat novinky, tipy a vše zajímavé o Bakalářích přímo do Vašeho mailu?
Klikněte na tento odkaz a vyplňte požadované údaje. Na zadanou adresu Vám hned pošleme ověřovací mail, který pak jedním kliknutím povrdíte. Z odběru se samozřejmě můžete následně kdykoliv odhlásit.
Bakaláři - logo
Nejrozšířenější školní systém v České republice, který už přes 30 let pomáhá školám
zvládat každodenní administrativu i komunikaci mezi školou a rodinou.
facebook facebook web e-mail